nyheder/ie8_logo_145.jpg

Microsoft vil frigive Internet Explorer 8 i dag

Internet Explorer 8 skulle være den mest sikre version af browseren nogensinde. Flere pålidelige kilder siger, at Microsoft vil frigive den endelige version af Internet Explorer 8 senere i dag.

18. marts 2009

Den endelige version af browseren kommer næsten to måneder efter frigivelsen af RC1 (Release Candidate), som vi havde forventet tilbage i januar. Internet Explorer 8 forventes være i lighed med den gældende RC1, bare uden fejl og problemer. Den vil blive frigivet på 25 sprog.

Med Internet Explorer 8 håber Microsoft at lokke de brugere tilbage, der af sikkerhedsårsager er skiftet til Firefox og Chrome.

Microsoft har brugt næsten et år at udvikle Internet Explorer 8, og det er den klart mest sikre version af browseren nogensinde. En rapport, bestilt af Microsoft, placerede RC1 på første pladsen i forbindelse med at afsløre malware og mistænkeligt indhold på internettet. Forskningen blev foretaget af NSS labs og de havde medtaget Firefox (3,07), Apple Safari 3 og Google Chrome i undersøgelsen.

Microsoft vil udsende browseren via automatiske opdateringer. For dem, der ikke kan vente, forventes programmet at være til rådighed for downloads fra kl. 17 i dag fra Internet Explorers hjemmeside.

Måske er du interesseret i ...