nyheder/Microsoft_183.jpg

Internet Explorer 7 voldsom populær

Det er kun en uge siden, at Microsoft lancerede Internet Explorer 7, men firmaets nye browser er allerede blevet downloadet tre millioner gange. Flere sprogversioner er lige rundt om hjørnet.

Tre millioner. Så mange brugere har været inde på Microsofts hjemmeside for at hente softwaregigantens nye browser, Internet Explorer 7. Det viser tal fra Microsoft selv. Firmaet havde ellers regnet med, at brugerne først ville begynde at downloade IE7 i november, når browseren bliver tilbudt som en automatisk opdatering via Windows Update.

Internet Explorer 7 eksisterer stadig kun i en engelsk version, men i de kommende par uger vil flere og flere nye sprogversioner blive tilgængelige. Microsoft har fokuseret meget på sikkerhedsforbedringer i udviklingen af den nye browser. Det betyder blandt andet, at popop-vinduer altid vil have en synlig URL, hvilket gør det nemmere at se, om der er forskel på popop-adressen og adressen på den web-side, man besøger. Desuden benyttes farvekoder i rød og gul som advarselssignal overfor mistænkelige web-sider.

Med en markedsandel på omkring 80 procent er Internet Explorer klart den dominerende browser på nettet.

Måske er du interesseret i ...