Windows 7 logo

Gamle programmer virker nu bedre i Windows 7

En ny opdatering til Vista og Windows 7 skal give bedre kompatibilitet med ældre programmer.

Microsoft leverer nu en softwareopdatering til Windows-brugere, der skal forbedre Windows kompatibilitet med en lang række ældre programmer. Opdateringen er distribueret automatisk til brugere med Vista, Windows 7 og Windows Server 2008 (R2) og den kan også hentes manuelt.

På listen over programmer, der nu kommer til at fungere bedre i Vista eller Windows 7, findes både gamle spilklassikere, men også forskellige antivirus- og spyware-programmer, samt billedredigeringsprogrammer fra forskellige producenter. En række værktøjer fra Acer, Dell, HP og Lenovo er på listen, ligesom en række af Microsofts egne programmer.

Der er mange programmer fra Magix på listen, som åbenbart har en del problemer med de nye Windows-versioner, men også kendte softwaretitler som Nero 8, Canon EOS Utility og Daemon Tools.

En mere detaljeret beskrivelse af opdateringen findes gennem Microsofts egen hjemmside (se linket til højre), hvor man kan også kan se en lang liste over de programmer, der nu kører bedre under både Vista og Windows 7.

Måske er du interesseret i ...