Fjern pc-fejl med disse programmer

Med blot tre effektive scanningsprogrammer kan du fjerne 90 procent af de mest almindelige fejl på pc'en.

Få en velfungerende pc med disse 3 programmer

Hvis der er vrøvl med din eller vennernes pc, kan du ofte løse de mest almindelige pc-problemer ved at bruge disse 3 forskellige gratis scanningsværktøjer.

1. juni 2018 af Henning Dadkhah Rasmussen

Windows 10 er et komplekst styresystem med mange funktioner, og efterhånden som du bruger det, vil der begynde at dukke fejl og irritationer op. 

Som regel skyldes fejlene enten, at virus eller malware har sneget sig ind på harddisken, at der er fejl i programmer, du har installeret, eller at Windows selv har fået småskavanker.

I alle tre tilfælde kan du selv gøre noget ved problemet uden at have den store tekniske indsigt.

Vi har fundet tre gode og gratis værktøjer, som løser langt de fleste af de problemer, du kan opleve ved din pc. 

Vi har lagt programmerne i Fordelszonen, så hvis du er abonnent på Komputer for alle har du let adgang til dem der. Her får du også en grundig guide på dansk, så du let kommer godt i gang med at tjekke din pc. 

Programmerne scanner computeren for forskellige fejl og problemer, og når du har fjernet generne på din egen pc, kan du passende bruge programmerne til at løse fejl på venners og familiemedlemmers pc'er.

Scanningsprogram 1: Optimer din pc

Med det omfattende program Ashampoo Winoptimizer 2017 får hele din Windows-installation et grundigt eftersyn, og hele pc'en optimeres, så den igen kører fejlfrit. 

I Fordelszonen finder du som abonnent både selve programmet og en komplet guide på dansk, der viser hvordan du bruger det.

Scanningsprogram 2: Få sikkerheden i top

IOBit Malwarefighter er et sikkerhedsprogram, du finder i Sikkerhedspakken på Fordelszonen. Programmet scanner efter og fjerner malware, virus og andet snavs, som pc'en måske har fået samlet op på nettet. 

Også til dette program finder du en komplet manual på dansk på Fordelszonen.

Scanningsprogram 3: Opdater dine software

Til sidst bør du scanne pc'en med Patch My PC. Programmet undersøger, om der er opdateringer til dine installerede programmer, og henter dem eventuelt for dig, så du straks får opdateret og fjernet fejl i dine programmer. 

Til dette program kan du ligeledes læse vores udførlige guide på Fordelszonen.

Læs hvordan du yder den mest effektive support

I Komputer for alle blad nummer 9/2018 kan du læse en guide til, hvordan du bedst muligt kan hjælpe andre med deres teknikproblemer - også selvom de sidder i den helt anden ende af landet.

Hjælp familie og venner med pc-problemer

Er du også familiens pc-ekspert, som alle tager fat i, når deres pc driller? I Komputer for alle får du opskriften på at hjælpe andre med deres teknik-problemer!

Køb bladet i din bladbutik eller tegn abonnement nu og læs artiklen med det samme med vores Wype-app.

> Lige nu kan du få 1 nummer af Komputer for alle samt adgang til over 300 programmer, 400 videokurser og meget andet digitalt indhold for kun 29 kr. Se tilbuddet her.

Måske er du interesseret i ...