nyheder/tvtid_183.jpg

Få den bedste tv-oversigt

I seneste udgave af Komputer for alle, skriver vi om en gadget til Vista, der viser, hvad der sendes i tv netop nu. Desværre er folkene bag begyndt at tage penge for tjenesten, så vi anbefaler i stedet TVTID, der er en gratis tjeneste med 88 kanaler.

TVTID giver mulighed for opsætning af et valgfrit sæt kanaler. Du har pop-up-programbeskrivelser lige ved hånden, så du hurtigt får overblik over, hvad der er på tv lige nu og 3-4 timer frem.

Du har ikke brug for login, for du angiver alle indstillinger i dit sidepanel. Du kan fx vælge, at dine favoritprogrammer skal være en diskret miniature, der blinker, når dit favoritprogram er "på". Du kan også søge imellem tv-guidens programmer. Sæt et cirka-tidspunkt for, hvornår det du søger sendes. Nå du skriver, vil du opleve, at din søgning indsnævrer sig.

What's on TV, som vi anbefalede i nr. 7, er desværre ikke gratis længere. Det viser sig, at folkene bag tv-guiden har valgt at tage penge for tjenesten, siden vi skrev artiklen. Derfor anbefaler vi, at du i stedet installerer den gadget, der hedder TVTID. Den er naturligvis gratis og giver dig mulighed for at vælge 88 kanaler - inklusive de danske.

Måske er du interesseret i ...