Windows 7 Home boxshot

Dansk Windows 7 online opgradering ikke mulig

Kommende Windows 7 brugere i Danmark kan blive nødt til at vente på posten, for at lukke op for nye funktioner.

4. august 2009

Hvis man har købt en computer med Home Edition eller Starter Edition af Windows 7 har man mulighed for at opgradere til en bedre version af styresystemet til billigere penge, end en ny udgave ville koste.

Det sker ved hjælp af Windows Anytime Upgrade-ordningen (WAU), hvor du online kan købe en ny produktnøgle, som frigiver de funktioner, der kun findes i Ultimate eller Professional udgaven af Windows 7. Den funktion, er bare desværre ikke tilgængelig, hvis du bor i Danmark, der ikke er blandt de tretten lande, hvor den online udgave af Windows Anytime Upgrade-ordningen bliver tilbudt.

Danskerne skal altså, i modsætning til blandt andet vores Svenske naboer, enten købe funklende nye udgaver af for eksempel Windows 7 Home Premium, eller få en WAU opgraderings-boks tilsendt med posten eller hos din lokale Fona, hvis du vil åbne for de funktioner, der ellers kan opnås igennem den online Windows Anytime Upgrade-ordning. Til trods for, at du måske allerede har en mindre udgave af Windows 7 installeret på din Computer.

Følgende 13 lande bliver indtil videre tilbudt WAU online opgraderinger: Australien, Belgien, Canada, Frankrig, Tyskland, Italien, Japan, Holland, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien og USA.

Måske er du interesseret i ...