Nintendo Switch

Nintendo Switch sælger rekordhurtigt.

© Nintendo

Nintendo Switch slår salgsrekorder

Nintendos nye konsol Switch er kommet rigtig godt fra start, og har efter to dage slået salgsrekorder.

Den nye Nintendo Switch har overgået Wii som Nintendos hurtigst sælgende konsol. Det fortæller chefen for Nintendo America, Reggie Fils-Aime, i et interview med avisen The New York Times. Interviewet er ikke offentliggjort endnu, men journalisten bag interviewet har videregivet udtalelsen om rekorden på sin Twitter-profil.

Nintendo har ikke oplyst et nøjagtigt salgstal for Switch, men som Business Insider skriver, solgte Wii 600.000 enheder i sin første uge på markedet i USA. Så ifølge Nintendo har Switch altså solgt dét antal og mere til indtil videre.

Det er flotte salgstal, og Nintendo har brug for succes med Switch, da firmaets forrige konsol, WiiU – efterfølgeren til Wii - endte med at sælge blot lidt over 13 millioner enheder i sin levetid.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

© Nintendo

Udkommer med anmelderrost spil

Som Ars Technica bemærker, skal der dog mere end en flot åbningsweekend til for Nintendo, før Switch for alvor kan kaldes en succes. Salget skal gerne fortsætte i et godt tempo herfra.

Heldigvis for Nintendo er Switch lanceret sammen med det helt nye The Legend of Zelda: Breath of the Wild, der hurtigt er blevet et af de bedst anmeldte spil nogensinde.

Nintendo Switch er også udkommet i Danmark, men der er endnu ikke kommet udmeldinger om salgstallene her. 

Du kan finde den til den bedste pris her

Måske er du interesseret i ...