nyheder/ces_145.jpg

CES: Prøv gratis beta af Windows 7

På CES-messen i Las Vegas kan Microsoft fortælle, at udviklingen af Windows 7 kører på skinner. Fredag er den første offentlige beta klar til download på seks sprog.

Hvis du ikke kan vente et år eller halvandet på, at Vista afløser Windows 7 ligger klar på butikshylderne, kan du allerede nu prøve en gratis beta-udgave af det kommende styresystem. Betaen kommer samtidig med at Microsoft på CES-messen i Las Vegas fremviser en nyere udgave af styresystemet, end vi tidligere har set.

De store nyheder er en bedre integration af Windows Live, der giver adgang til en stribe online-værktøjer, bedre sikkerhed, mere stabilitet, og en tiltrængt justering af den irriterende brugerkontokontrol, som har irriteret brugere over hele verden. Der vil ikke være så mange indbyggede værktøjer i selve Windows efter installationen. Istedet må du downloade fx Windows Billedgalleri, der til gengæld har fået et Live tilføjet i navnet. Med andre ord bliver det knap så sjovt at bruge Windows, hvis du ikke har en internetforbindelse.

Måske er du interesseret i ...