Konkurrence: Vind foto- og labelprinter i én

Print billeder og labels med dit eget præg direkte fra telefonen med denne labelprinter, du i anledning af 3. søndag i advent kan vinde

13. december 2019 af Benjamin Creative for Brother

Hver søndag i december åbner vi en ny låge i adventskalenderen her på Komputer.dk, hvor du kan vinde flotte præmier fra Brother.

Om præmien 3. søndag i advent

Brother VC-500W labelprinter printer farvefotos og -labels direkte fra din mobile enhed.

Du kan redigere og printe fotos og labels via Brother ”Label Editor”-appen - en gratis app, der kan downloades til iOS og Android. Der findes hundredvis af cliparts, rammer, skrifttyper og baggrunde, der kan tilføjes.

VC-500W har både trådløs og USB-forbindelse, så du kan også forbinde den til din pc og Mac og bruge den med den gratis P-touch Editor desktop labeldesignsoftware.

Der bruges ZINK® Zero-Ink® Printing Technology, og hemmeligheden ligger i labelrullerne. Specielle farvekrystaller i papiret bliver aktiveret af varmen og skaber labels eller fotos i fuld farve, uden brug af blæk.

VC-500W bruger CZ-ruller, der findes i 9, 12, 19, 25 og 50 mm bredde (5 m)

Vejl. pris inkl. moms kr.1.749,-

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vi trækker en heldig vinder blandt alle korrekte besvarelser. Det er en betingelse for at deltage, at du siger ja til at modtage gode tilbud og nyhedsbreve.

Konkurrencen afholdes af Bonnier Publications og Brother Nordic og løber fra fredag den 13. december 2019 til og med mandag den 16. december 2019. Vinderen får direkte besked på e-mail. Præmien har en værdi af 1.749,- kroner og kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderens kontaktinformationer vil blive videregivet til Brother Nordic, som alene vil anvende kontaktinformationerne til at fremsende præmier til vinderne efter hvilket de vil blive slettet. Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik. Persondataansvarlig er: Bonnier Publications International A/S, Boks 433, Sentrum, N-0103 Oslo. Spørgsmål til dette kan sendes til [email protected]


Hvad hedder appen, du kan redigere og printe fotos og labels fra?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Komputer for alles nyhedsbrev med nyttige artikler samt markedsføring om Komputer for alle via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld-linket. Læs mere

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...