Keepit lille logo

Spørgsmål og svar om Keepit Plus

Du får 50 GB gratis backup med dit abonnement på Komputer for alle. Her har vi samlet de vigtigste spørgsmål og svar om tjenesten.

Med dit abonnement på Komputer for alle får du hele 50 GB plads på nettet til backup af dine filer. Når du har installeret programmet til din pc eller appen til din smartphone eller tablet, er det nemt at kopiere filer til og fra online-lageret, så du aldrig mere mister vigtige filer.

Med Keepit kan du samle hele dit digitale liv ét eneste sted. Du kan altid hente en kopi, hvis du mister dine data på din computer, mobil eller dine e-mails. Men Keepit kan faktisk meget mere, for du kan altid finde og dele med andre, selvom du ikke har din computer med.

>> Få dine 50 GB nu!

SPØRGSMÅL OG SVAR OM KEEPIT

Hvor sikker er Keepit? 

Dine data transporteres over en krypteret TLS-linje til Keepits servercentre. Her opbevares de krypteret med ved hjælp af teknologien AES. Så dine data er så sikre, som de kan være.

Hvornår tager Keepit backup af mine filer? 

Keepit benytter CDP, som står for ’Continuous data protection’, hvilket betyder at Keepit tager en backup, så snart at der er en ændring i en af de filer, du har bedst Keepit om at sikre. 

Det vil sige, at der kan være flere backups på en dag eller ingen i en uge, hvis der ingen ændringer er. Backuppen foretages i baggrunden. Skulle den blive afbrudt, vil den fortsætte, hvor den slap, næste gang du forbinder til internettet.

Tager Keepit en fuld backup hver dag? 

Keepit husker en fuld kopi af alle dine data, hver gang du ændrer dem, og Keepit husker hvordan dine data så ud i hele 30 dage tilbage i tiden. 

Slut med at ærgre sig over billeder, der blev slettet ved et uheld, eller dokumentet, der mistede et velskrevet afsnit. Keepit benytter en smart teknologi til kun at overføre et absolut minimum af data over din internetforbindelse - efter din første backup er komplet, overføres kun ændringer.

Hvor gemmes mine filer? 

Din backup ligger krypteret i Keepits servercentre, både i København og i Nærum. Det tages altså en backup af din backup imellem de to centre. 

Begge centre er i teknologisk særklasse. Det er også her der håndteres store erhvervsløsninger og over 130.000 webhoteller i Surftown.

Hvor længe er det GRATIS for mig at bruge Keepit? 

Så længe du abonnerer på Komputer for alle, er det GRATIS for dig at tage backup af 50 GB data. 

Hvis du skal bruge mere plads end de 50 GB du får, kan du nemt opgradere til Keepits 1 TB løsning – du får oven i købet rabat som Komputer for alle abonnent.

Hvor finder jeg mit abonnementsnummer? 

Du finder dit abonnementsnummer ved dine adresseoplysninger på girokortet, der følger med bladet. Hvis du har problemer med at finde dit nummer, kan vores kundeservice hjælpe dig. Find telefonnummeret til kundeservice her

> Læs også: Sådan finder du dit abonnementsnummer

Hvordan bliver jeg abonnent? 

Du skal blot bestille Komputer for alle her på hjemmesiden via "abonner" øverst på siden - vi har altid et godt tilbud til nye abonnenter. 

Når du modtager dit første blad, får du samtidig et girokort med dit abonnementsnummer. 

Kundeservice

Har du spørgsmål vedr. din Keepit backup? Så skriv en email til Keepit's kundeservice - klik her >>

Har du spørgsmål til dit abonnement på bladet? Kontakt Komputer for alles kundeservice - klik her >>

Måske er du interesseret i ...