AmazonCluodDrive

Nu får du uendelig backup hos Amazon

Amazon.com har netop lanceret ubegrænset backup og lagerplads til billeder for 80 kroner om året – og du kan prøve det gratis i tre måneder.

27. marts 2015

Internetboghandlen Amazon.com tilbyder nu uendelig backup af billeder på deres Cloud Drive for kun 12 dollars (cirka 80 kroner) om året. Vil du bruge servicen til andet end billeder, koster det 59,99 dollars (cirka 410 kroner) årligt, men lige nu kan du prøve begge pakker gratis i tre måneder.

Amazons nye tiltag er et frontalangreb på andre lignende services fra Dropbox, Microsoft og Google, der kun tilbyder noget dyrere pakker med en begrænsning på 1 TB.

Medlemmer af Amazon Prime har haft adgang til ubegrænset billede-backup siden sidste år, men Amazon Prime, der koster i nærheden af 800 kroner om året, er ikke fuldt tilgængelig i Danmark.

Amazon Prime giver også gratis levering på fysiske varer og gratis film og e-bøger - men altså ikke i Danmark. Derfor er den nye service en kærkommen nyhed for danskere, der har brug for ekstra lagerplads.

Efter de tre gratis måneder trækker Amazon automatisk penge for et års abonnement på den service, du har valgt at prøve, hvis du ikke afmelder servicen inden. Prøv Amazon Cloud Drive gratis her.

Måske er du interesseret i ...