Stortest_komdk_072013

Bring dine filer i sikkerhed

Vi har testet ni backupprogrammer, som alle kan tage sikkerhedskopier af dokumenter, billeder og andre vigtige filer, som ikke kan erstattes.

30. april 2013

Mange opdager det først, når det er for sent - at de skulle have sikret sig mindst én kopi af billeder, videoklip, dokumenter, e-mails og andre filer, der ikke bare kan erstattes. Hvis den ultimate pc-katastrofe indtræffer, risikerer du at miste alt hvad der ligger på computerens harddisk.

Det er ikke noget større problem at finde og geninstallere Windows og alle de programmer, du pelejer at bruge. Det er straks værre med fx mappen af billeder, der måske rummede minder fra herlige oplevelser gennem mange år. De er tabt for evigt, hvis ikke du har taget backup af billederne og gemt dem et sikkert sted.

Et godt backupprogram hjælper dig med at gemme alle de vigtige filer - helt automatisk. Du kan lagre sikkkerhedskopierne på eksterne drev, cd'er, dvd'er, netværksdiske og på online servere via nettet. Vi har testet ni backupprogrammer, der koster fra nul kroner til godt 300 kroner.

Måske er du interesseret i ...