1 apps komdk 072016

Hent de bedste apps til Windows 10

Windows 10’s app-butik gemmer på et utal af smarte programmer. Her finder du tre af de bedste, butikken ligger inde med.

25. april 2016

Find masser af smarte programmer i Windows 10’s app-butik, Store. Butikken har en enorm gratisafdeling, hvor hylderne er fyldt med gode værktøjer til din pc og underholdende spil.

Her får du tre af vores favoritter fra overflødighedshornet af de gratis programmer fra Store:

Minetilbud Find altid de bedste priser på alt fra indkøb af dagligvarer til elektronik. I app’en kan du nemt trawle tilbudsaviser fra velkendte butikker igennem og finde gode tilbud. Du kan også søge efter tilbud på en helt bestemt vare og se, hvilken butik der kan tilbyde den bedste pris.

Wunderlist Få styr på alle dine gøremål med Wunderlist, hvor du kan nedfælde utallige huskelister. Du kan desuden bruge Wunderlist på flere enheder og dele dine lister med andre brugere, så flere brugere kan tilføje og fjerne punkter på listerne. Ægtefællen kan med andre ord tilføje kaffe og smør til indkøbsseddelen, mens du står i det lokale supermarked og fylder kurven.

Microsoft Solitaire Collection Windows 10 savner fra fødslen spil og underholdning, men det kan du hurtigt rette op på ved at hente Microsoft Solitaire Collection. Her får du klassiske kabaler som 7-kabale, Edderkoppen og Napoleon, som tidligere har været fast inventar i Windows. App’en byder også på muligheden for at ændre udseende på både kort og baggrund, så du kan virkelig skabe et unikt og personligt design.

> Læs alt om Windows 10

Måske er du interesseret i ...