Stortest_komdk_052014

Få sikkerheden i top på din pc

Vi har testet seks af de mest populære sikkerhedspakker med antivirus, firewall, spamfilter, anti-spyware og værn mod risikable hjemmesider og tyveri af personlige data.

Din pc er uhyre modtagelig overfor alle former for angreb og trusler, der driver rundt på nettet. Det er derfor helt uforsvarligt at gå på nettet - eller et netværk - uden at beskytte sig ordentligt. Mange af de gratis antivirus-programmer, der findes til pc'er, er meget effektivt, men for at beskytte dig mod alle typer trusler, er du nødt til at installere flere forskellige programmer, der hver i sær beskytter på et specifikt område.

Du kan også købe en sikkerhedspakke, hvor alle de nødvendige funktioner er samlet i ét program, og det er der mange fordele i. Vi har testet seks stærke sikkerhedspakker med antivirus, firewall, spamfilter, anti-spyware, keylogger, sikring af dine private oplysninger og mange flere nyttige redskaber. Nogle kan endda hjælpe med at optimere din pc, eller gemme backup et sikkert sted.

Testresultaterne er blandt andet baseret på grundige målinger fra det uafhængige tyske institut AV-Test, der har specialiseret sig i it-sikkerhed og overvågning af trusler på nettet. Læs artiklen, se de sammenlignelige resultater, og få hjælp til at finde den sikkerhedspakke, der yder den optimale beskyttelse til dig og din computer. De testede sikkerhedspakker kommer fra Bullguard, F-Secure, Kaspersky, McAfee, Symantec og Trend Micro. > Du kan også læse om gratis antivirus her

Måske er du interesseret i ...