gratis antivirusprogram

Der er forskel på, om du vælger et gratis antivirusprogram eller et, du skal betale for. 

© Shutterstock

Betaling eller gratis antivirus? Her er forskellene

Det gratis antivirus kan mange gange svare sig - men opgraderer du, får du flere funktioner og værktøjer. Her viser vi dig forskellene mellem betalt antivirus og gratis antivirus.

Eksperterne er enige om, at du for Gulds skyld skal installere et antivirusprogram – truslerne fra nettet bliver stadig større og det samme bliver konsekvenserne.

Gratis antivirus er tilstrækkeligt

Du bør som minimum have et godt gratis antivirusprogram installeret. I Fordelszonen kan du som abonnent få fingrene i Sikkerhedspakken, der blandt andet indeholder Bitdefender Antivirus Free samt grundige guider på dansk til at installere programmerne. 

Antivirusprogrammet kan både scanne dit system og løbende holde øje med trusler fra nettet. Bitdefender har vundet flere uafhængige priser i test af gratis antivirusprogrammer.

En af de negative sider ved gratis antivirusprogrammer er, at du ofte bliver nødt til at hente flere forskellige programmer for at være helt dækket ind.

Gratis antivirus fra Bitdefender

Bitdefender Antivirus Free er en af de bedste gratis antivirusprogrammer på markedet. 

Betalt antivirus er bedre

Vil du sikres bedst muligt, kan du investere i et antivirus-abonnement. I Komputer for alles seneste test af sikkerhedsprogrammer, beskrives nogle af fordelene ved at vælge et betalingsprogram. Du får blandt andet ofte:

  • Antivirus og -malware, e-mailbeskyttelse i én
  • Bank- og betalingsbeskyttelse
  • Firewall
  • Dedikeret ransomware-beskyttelse
  • Forældre- og familiekontrol
  • Gratis support
  • Indbygget optimering
  • Beskyttelse af mobiltelefonen

Men med de mange funktioner følger også en pris på mellem 297 og 499 kroner om året for beskyttelse fra 1 til 5 enheder. 

Få den bedste beskyttelse af din pc

I Komputer for alle nr. 5/2018 stortester vi fem af de bedste sikkerhedspakker og fælder dom over, hvor godt de beskytter din pc, og hvor nemme de er at bruge. 

De testede sikkerhedspakker er fra BullGuard, Kaspersky, Norton, Avira og Bitdefender. Testvinderen er et solidt program, der scorer toppoint, når det gælder sikkerhed. Og så er der masser af brugbare ekstrafunktioner i et brugervenligt design - til billige penge! 

Køb bladet i din bladbutik eller tegn abonnement nu og læs stortesten med det samme med vores Wype-app.

> Lige nu kan du få 1 nummer af Komputer for alle samt adgang til over 300 programmer og meget andet digitalt indhold for kun 29 kr!

Måske er du interesseret i ...