nyheder/Microsoft_183.jpg

100 millioner bruger Explorer 7

Den syvende Explorer-browser fra Microsoft er særdeles populær på nettet. På nogle enkelte måneder er browseren allerede blevet hentet og installeret over 100 millioner gange.

17. januar 2007

Efter små seks år venten var den nye browser fra Microsoft, Internet Explorer 7, endelig klar til download før jul. Og siden da er det gået hurtigt. Ifølge Microsoft er browseren blevet installeret over 100 millioner gange på den korte tid, den har været tilgængelig på nettet. I USA bruger hver fjerde netsurfer allerede Explorer 7, viser tal fra Websidestory.com, der måler trafikken på internettet.

Microsoft har fokuseret meget på sikkerhedsforbedringer i udviklingen af dets syvende browser - ikke mindst fordi firmaet fra Seattle har fået en del kritik for manglende sikkerhed i Internet Explorer 6. Det betyder blandt andet, at popop-vinduer i Explorer 7 altid har en synlig URL, hvilket gør det nemmere at se, om der er forskel på popop-adressen og adressen på den web-side, man besøger. Denne funktion kaldes også for anti-phishing. Desuden benyttes farvekoder i rød og gul som advarselssignal overfor mistænkelige web-sider.

Du kan downloade den nye browser fra Microsoft via linket på denne side.

Måske er du interesseret i ...