1 programmer komdk 052016

10 programmer du ikke kan undvære

Få en komplet programpakke med stærke programmer til alt fra tekstredigering til filkonvertering.

16. marts 2016

Programmer er det, der for alvor vækker din computer til live. Selv den stærkeste pc er ikke meget værd uden gode programmer, der virker som nyttige værktøjer i hverdagen.

Vi har fundet 10 typer af programmer, som enhver pc-ejer under sig selv og sin pc at installere – de er næsten uundværlige. I dag får alle på et eller andet tidspunkt brug for en god browser, en stærk kontorpakke og et kapabelt program til at håndtere de mange digitale billedalbum.

De 10 programtyper, vi har fundet til dig, er: * Browser * Backup * Optimering * Skytjeneste * Kontorpakke * Sikkerhed * Billedhåndtering * PDF-læser * Konverteringsprogram * Multimedieafspiller

10 stærke programmer kan lyde som en dyrt købt fornøjelse, men du behøver ikke spendere dine sparepenge for at være med. De er alle gratis og sikrer, at du får det meste ud af din pc, så læs med og gør programpakken på din pc komplet.

Vi har udvalgt nogle gode gratis programmer til dig, så du ikke behøver at være nervøs for virus og andet snavs. Læs om gratis programmerne her

Måske er du interesseret i ...