KOM_DK_171779-NR11_J_WYPE_Web

Læs Komputer for alle på pc’en

Nu kan du læse Komputer for alle direkte på både pc, tablet og mobiltelefon. Det er helt gratis, og kræver blot, at du indtaster dit abonnementsnummer.

13. juli 2016

Som abonnent på Komputer for alle har du nu adgang til en komplet, digital udgave af Komputer for alle, så du kan læse dit blad på din computer, tablet eller mobiltelefon – også når du er langt hjemmefra!

Du fortsætter naturligvis som hidtil med også at modtage den trykte udgave af bladet med posten, men fremover kan du også læse den digitale version på en af dine skærme via den nye tjeneste Wype.

Fordelen for dig er, at flere i familien nu kan læse magasinet samtidig – og at du kan læse de seneste fem numre af bladet uden at gennemrode bladholderen. Den digitale udgave af magasinet er naturligvis klar allerede på bladets udgivelsesdag, og som abonnent kan du ganske gratis logge ind og læse den.

Køber du normalt bladet i løssalg, må du enten købe et abonnement på Komputer for alle for at kunne logge ind eller betale 99 kroner om måneden for tjenesten. For de penge får du til gengæld adgang til i alt 16 spændende magasiner i digital form – blandt andet Bo Bedre, Illustreret Videnskab, Historie og Digital Foto.

Som abonnent på Komputer for alle kan du få den samme digitale adgang til 16 spændende magasiner for kun 29 kroner om måneden.

Wype virker i browseren på din pc, ligesom du kan hente gratis apps til både iPad og Android. Det eneste, du skal bruge for at komme i gang, er dit abonnementsnummer til Komputer for alle. Rigtig god fornøjelse!

Prøv det selv på www.wype.dk

Måske er du interesseret i ...