Nyt blad: Digital sikkerhed i hjemmet og farvel til Windows 7

Alle de enheder, som er koblet op til dit Wifi, kan være indgange for hackere. Vi viser dig, hvordan du tjekker netværket. Du lærer også, hvordan du overlever uden Windows 7 - og meget mere.

16. januar 2020

Det er ikke kun familiens pc, som risikerer ubudent besøg fra internettets horder af kriminelle. 

Alt det udstyr, du kobler på det trådløse netværk er i risikozonen, men nu kan du givet det et grundigt tjek med et nyt program, som vi går i dybden med i det nyeste nummer af Komputer for alle. 

Her tjekker vores erfarne journalist sine egne enheder igennem - lige fra computere, mobiler, router og printer til smart-tv, elektroniske termostater og Philips Hue-pærer. Allesammen enheder, som fungerer med det trådløse netværk - og som altså kan åbne en bagdør ind til dit hjem.

> Læs artiklen i Fordelszonen her (kræver abonnement)

Slut med Windows 7 - hvad nu?

Med over 10 år på bagen er Windows 7 det måske mest roste styresystem i pc'ens historie. Og frem til i dag bliver det stadig brugt på mange pc'er verden over. 

Men nu har Microsoft lukket og slukket for Windows 7. Fremover vil der ikke komme flere sikkerhedsopdateringer til styresystemet, og dermed er din pc ikke længere sikret mod virus og andet snavs, hvis den kører Windows 7.

Med hvad så? I Komputer for alle får du historien bag Windows 7 - og en guide til, hvordan du gratis kan opdatere til Windows 10, hvis altså din pc har kræfterne til det. 

> Du kan læse hele artiklen i Fordelszonen her (kræver abonnement)

Det får du også i det Komputer for alle 2/2020:

 • En hurtig guide til de indstillinger på din mobil, som kan hjælpe med at redde liv, hvis uheldet er ude. Du kan nemlig indstille din mobil, så du hurtigt kan lave nødopkald. 
 • En grundig gennemgang af de ting, som di skal gøre, før du skiller dig af med din pc. Om du giver den videre, sælger den eller blot kasserer din gamle pc, bør du sørge for at rense den for private informationer. Vi viser dig hvordan. 
 • Stortest af de digitale notesbøger Evernote, Google Keep, OneNote og Simplenote.
 • Et nyt program, som hjælper dig til at blive hurtigere til at skrive på tastaturet på pc'en - naturligvis med en grundig guide til.
 • Kom godt i gang med at bruge WhatsApp - den måske mest populære app i verden, som kombinerer telefonopkald, beskeder og videoopkald i én og samme app.
 • Masser af nyheder, test og spørgsmål og svar fra vores Spørg os-forum.

> Se alle programmer og guider fra det nye blad i Fordelszonen her

Sådan får du Komputer for alle

Du kan købe Komputer for alle i mange bladbutikker og kiosker.

Hvis du tegner abonnement nu, kan du læse hele bladet med det samme på dine mobil eller tablet med app'en Wype

Du får også adgang til Fordelszonen med det samme. Her finder du også artikler og guider fra de seneste numre af magasinet.

> Prøv Komputer for alle fra 29 kroner. Vælg dit perfekte tilbud - og din personlige velkomstgave - her.

Som abonnent får du også:

 • Adgang til vores store Spørg os Forum, hvor du kan få svar på alle spørgsmål om pc, internet og udstyr.
 • En gratis hjemmeside hos SimpleSite.
 • 50 GB gratis plads hos danske Keepit
 • Fri adgang til Fordelszonen med over 300 programmer, videoguider, skrifttyper, billeder, spil og apps - ledsaget af brugervenlige trin-for-trin-guides.
 • Adgang til de nyeste tests af computer, smartphones og andet it-udstyr i Testzonen.
 • Du får også adgang til de 10 seneste udgaver af magasinet på don mobil, tablet og pc med vores magasin-app Wype.

Måske er du interesseret i ...