Konkurrence: Vind smart og kompakt scanner, du nemt kan tage med på farten

Scanneren fra Brother gør deling og organisering af dine dokumenter til en leg og er ideel til hjemmekontoret.

30. november 2018 af Benjamin Native Studio for Brother Nordic

Hver søndag i december åbner vi en ny låge i adventskalenderen her på Komputer.dk, hvor du kan vinde flotte præmier fra Brother.

 

Om præmien 1. søndag i advent

Brother DS-620 er en lille og praktisk scanner, der gør scanning, deling og organisering af dine dokumenter let og ubesværet. Tilslut scanneren til din computer og installer det medfølgende software, så kan du hurtigt få scannet dine dokumenter. Scanneren er ideel til at tage med på farten. Du kan scanne i lufthavnen, på hotellet eller i toget. Du skal blot tilslutte scanneren til en bærbar eller stationær computer, så kan du overføre og dele dokumenter eller billeder med det samme. Scanneren vejer kun 400 gram, har en scannehastighed på op til 7,5 sider i minuttet og kan scanne et stort udvalg af medier, herunder papir, pap, fotografier og plastikkort. Den kan også scanne til søgbar PDF, TIFF, JPEG, OCR m.fl. Scanneren har en værdi af 999 kr.

 

 

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vi trækker en heldig vinder blandt alle korrekte besvarelser. Det er en betingelse for at deltage, at du siger ja til at modtage gode tilbud og nyhedsbreve.

Konkurrencen afholdes af Bonnier Publications og Brother Nordic og løber fra søndag den 2. december 2018 til og med søndag den 9. december 2018. Vinderen får direkte besked på e-mail og offentliggøres her. Præmien har en værdi af 999 kroner. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderens kontaktinformationer vil blive videregivet til Brother Nordic, som alene vil anvende kontaktinformationerne til at fremsende præmier til vinderne efter hvilket de vil blive slettet. Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik. Persondataansvarlig er: Bonnier Publications International A/S, Boks 433, Sentrum, N-0103 Oslo. Spørgsmål til dette kan sendes til [email protected]


Hvor meget vejer scanneren fra Brother?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Komputer for alles nyhedsbrev med nyttige artikler samt markedsføring om Komputer for alle via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld-linket. Læs mere

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...