Konkurrence: Vind smart labelprinter, der printer fotos og farvelabels i professionel kvalitet

Print flotte, personlige klistermærker og labels, som du kan bruge på mange smarte måder i hjemmet – kun fantasien sætter grænser.

16. december 2018 af Benjamin Native Studio for Brother Nordic

Hver søndag i december åbner vi en ny låge i adventskalenderen her på Komputer.dk, hvor du kan vinde flotte præmier fra Brother.

Om præmien 3. søndag i advent

Brother VC-500W er den første labelprinter fra Brother, der printer farvelabels med fotos eller firmalogoer, så de fremstår skarpt og professionelt.

VC-500W har både trådløs og USB-forbindelse, så du kan forbinde den til din pc og Mac samt bruge den gratis P-touch Editor desktop labeldesignsoftware. Du kan også forbinde den til din Apple- eller Android-enhed med appen ”Brother Colour Label Editor”. VC-500W bruger ZINK® Zero-Ink® Printing Technology, og hemmeligheden ligger i labelrullerne. Specielle farvekrystaller i papiret bliver aktiveret af varmen og skaber labels eller fotos i fuld farve, uden brug af blæk.

Det kompakte design betyder desuden, at den kan placeres næsten hvor som helst. VC-500W bruger CZ-ruller, der findes i henholdsvis 9, 12, 19, 25 og 50 mm bredde (5 m).

Labelprinteren har en værdi af 1.749 kr.

 

 

 

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vi trækker en heldig vinder blandt alle korrekte besvarelser. Det er en betingelse for at deltage, at du siger ja til at modtage gode tilbud og nyhedsbreve.

Konkurrencen afholdes af Bonnier Publications og Brother Nordic og løber fra søndag den 16. december 2018 til og med søndag den 23. december 2018. Vinderen får direkte besked på e-mail og offentliggøres her. Præmien har en værdi af 1.749 kroner. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderens kontaktinformationer vil blive videregivet til Brother Nordic, som alene vil anvende kontaktinformationerne til at fremsende præmier til vinderne efter hvilket de vil blive slettet. Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik. Persondataansvarlig er: Bonnier Publications International A/S, Boks 433, Sentrum, N-0103 Oslo. Spørgsmål til dette kan sendes til [email protected]

 


Kan du printe farvefotos med labelprinteren fra Brother?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Komputer for alles nyhedsbrev med nyttige artikler samt markedsføring om Komputer for alle via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld-linket. Læs mere

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...