Konkurrence: Vind lækker kvalitetsprinter til hjemmet eller det lille kontor

Få prisvenlige kvalitetsprint med denne alsidige printer fra Brother, der også har kopi, scan og fax.

23. december 2018 af Benjamin Native Studio for Brother Nordic

Hver søndag i december åbner vi en ny låge i adventskalenderen her på Komputer.dk, hvor du kan vinde flotte præmier fra Brother.

Om præmien 4. søndag i advent

Brother MFC-J497DW med farveprint, -kopi, -fax og -scan er den ideelle printer til hjemmet eller det lille kontor.

Denne alsidige kontormaskine giver dig prisvenligt kvalitetsprint til hele huset. Med de indbyggede forbindelsesmuligheder er det nemt og hurtigt at printe fra flere mobile enheder. Printeren MFC-J497DW har trådløst netkort og et brugervenligt 4,5 cm LCD-display for nem betjening.

Papirskuffen kan rumme op til 100 ark og den automatiske dokumentføder op til 20 ark kan bruges ved scanning af flersidede dokumenter.

Printeren har en værdi af 899 kr.

 

 

 

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vi trækker en heldig vinder blandt alle korrekte besvarelser. Det er en betingelse for at deltage, at du siger ja til at modtage gode tilbud og nyhedsbreve.

Konkurrencen afholdes af Bonnier Publications og Brother Nordic og løber fra søndag den 23. december 2018 til og med søndag den 31. december 2018. Vinderen får direkte besked på e-mail og offentliggøres her. Præmien har en værdi af 899 kroner. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderens kontaktinformationer vil blive videregivet til Brother Nordic, som alene vil anvende kontaktinformationerne til at fremsende præmier til vinderne efter hvilket de vil blive slettet. Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik. Persondataansvarlig er: Bonnier Publications International A/S, Boks 433, Sentrum, N-0103 Oslo. Spørgsmål til dette kan sendes til [email protected]

 


Kan du printe fra mobile enheder med MFC-J497DW fra Brother?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Komputer for alles nyhedsbrev med nyttige artikler samt markedsføring om Komputer for alle via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld-linket. Læs mere

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...