Konkurrence: Vind labelprinter, der gør det let at være kreativ

Lav flotte og kreative labels med denne kompakte labelprinter inklusiv tilbehør fra Brother til en værdi af 808 kr.

9. december 2018 af Benjamin Native Studio for Brother Nordic

Hver søndag i december åbner vi en ny låge i adventskalenderen her på Komputer.dk, hvor du kan vinde flotte præmier fra Brother.

Om præmien 2. søndag i advent

Brother P-touch CUBE – PT-P300BT – er en kompakt og stilfuld labelprinter, der nemt forbindes til familiens smartphones og tablets via Bluetooth.

Det eneste du skal gøre er at søge efter P-touch CUBE labelprinteren i appen og forbinde – det tager kun ganske få sekunder. Redigering af labels sker via P-touch Design&Print-app – en gratis app, der kan downloades til iOS og Android.

I appen kan du udfolde din kreativitet og producere labels i mange farver og størrelser, som kan bruges overalt, både i køkkenet, kontoret, garagen og haven. Den er også perfekt til kreative projekter, personliggørelse af gaver, festudsmykning og julepynt. Vælg blandt mere end 1000 symboler og emojis, 23 fonte og 61 rammer sammen med din tekst.

Labelprinteren har en værdi af 499 kr. og med i præmien følger også to ruller TZe-tape og en rulle satinbånd til en værdi af 103 kr. pr stk.

 

 

 

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vi trækker en heldig vinder blandt alle korrekte besvarelser. Det er en betingelse for at deltage, at du siger ja til at modtage gode tilbud og nyhedsbreve. 

Konkurrencen afholdes af Bonnier Publications og Brother Nordic og løber fra søndag den 9. december 2018 til og med mandag den 17. december 2018. Vinderen får direkte besked på e-mail og offentliggøres her på siden. Præmien har en værdi af 808 kroner. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderens kontaktinformationer vil blive videregivet til Brother Nordic, som alene vil anvende kontaktinformationerne til at fremsende præmier til vinderne efter hvilket de vil blive slettet. Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik. Persondataansvarlig er: Bonnier Publications International A/S, Boks 433, Sentrum, N-0103 Oslo. Spørgsmål til dette kan sendes til [email protected]


Kan du lave kreative labels med emojis og symboler på P-touch CUBE?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Komputer for alles nyhedsbrev med nyttige artikler samt markedsføring om Komputer for alle via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld-linket. Læs mere

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...