Komputer for alles store julekonkurrence - præmier for over 25.000 kroner

Vær med i vores julekonkurrence, og vind en ekstra julegave til dig selv eller en, du holder af. Der præmier for mere end 25.000 kroner på højkant. Det er en betingelse for at deltage, at du siger ja til at modtage gode tilbud og nyhedsbreve.*

30. november 2018

Nu får du chancen for at vinde en ekstra julegave til dig selv - eller til en anden, som elsker elektronik og gadgets. 

Komputer for alle har nemlig fået fingre i nogle rigtig spændende præmier, som du let kan få vinde lige her. Du skal blot svare på et par lette spørgsmål nederst på siden her. Vi giver præmierne til de sjoveste og mest tankevækkende svar. 

Der er præmier for over 25.000 kroner fordelt på 16 fine præmier på højkant i december måned til vores læsere i Norden. 

Du kan vinde:

1. Et komplet mikrofonsæt fra Yeticaster

2. Farverig belysning fra LIFX

3. Komplet mesh-løsning fra TP-Link

4. En smart stikkontakt fra TP-link, så du kan styre elektronikken i hjemmet fra din mobil

Læs meget mere om de fede præmier her.

Tilmelding til konkurrencen finder du i bunden af siden.

 

Præmie 1:
Yeticaster - komplet mikrofonsæt til computerspil, videooptagelser og samtaler over nettet

tp-link

Yeticaster er den ultimative ”bundle” til enhver gamer, streamer eller youtuber.  Den indeholder Blues bedst sælgende USB-mikrofon nogensinde, Yeti, i en cool Blackout-version. Yeti bruger Blues egne kondensatorkapsler for at kunne levere lydoptagelse i højeste kvalitet og har et væld af anvendelsesmuligheder. Mikrofonen har fire forskellige optagevalg: vælg fx direktionel til stemmeoptagelser og lydtransmission, bidirektionel til interviews, omnidirektionel til at optage lyd fra større grupper eller stereo til situationer, hvor man har brug for at skelne mellem lydkilder fra venstre og højre.

I sættet medfølger også Blues Radius III shouckmount, der er designet til at isolere udefrakommende støj og vibrationer. Yeticaster-sættet indeholder også Blues specialdesignede mikrofonarm Compass, der med sit elegante og diskrete design samt indbygget kabelhåndtering er en alsidig bord-mikrofonarm, der fx kan anvendes til streaming eller indspilning af podcasts, lyd, internetradio og meget mere. 

Med sættet her har du alt, hvad du behøver for at optage lyd i studiekvalitet – hjemme foran skrivebordet.

Samlet værdi: 1699 kr.

Se mere hos producenten her

 

Præmie 2:
Farverig belysning fra LIFX

tp-link

LIFX, der er kendt for deres intelligente smarthome-belysning, har lavet en serie af Mini-pærer, der kan lyse i over 16 millioner farver og styres direkte fra mobilen – pærerne har nemlig indbygget wi-fi og kan forbindes direkte over appen. LIFX Mini Colour er ideelle til mindre belysningskilder som fx sengelamper og bordlamper, hvor en almindelig størrelse pære vil stikke ud. Pærerne kan også kontrolleres med Apple HomeKit-app’en – eller via Siri på både iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV og Apple Watch.

Der er et utal af muligheder for, hvordan de smarte pærer kan gøre belysningen i hjemmet både sjovere og nemmere.  Man kan fx indstille sine lamper til at tænde i entréen, når bilen kører ind i garagen, eller man kan slukke sine børns sengelampe fra sit eget soveværelse – eller lyset i stuen fra 1. sal. Man kan også sætte en pære til at blinke, når man får en besked på mobilen, eller gøre brug af de forudindstillede temaer, når man vil sætte en særlig stemning i hjemmet. Pærerne kan også blinke i takt til musik og på den måde bringe lidt disko-stemning ind i hjemmet.

Vi udlodder en 4-pak med 4 stk. Mini colour.

Værdi: 1355 kr.

Se mere hos producenten her

 

Præmie 3:
Komplet mesh-løsning til dit hjem

tp-link

Er du én af de mange husejere, som døjer med ustabilt internet, der ikke dækker alle hjørner og etager af hjemmet ordentligt? Så kan løsningen være et wi-fi-system, der beror på såkaldt mesh-teknologi.

Deco M9 Plus er TP-Links nyeste mesh-system – og det første system, der også kan fungere som smart hub for hjemmets smart home-enheder – og samtidig sikre hurtigt wi-fi i hele hjemmet. Deco M9 Plus sikrer med tre Deco-enheder en kraftig og stabil internetforbindelse overalt (i huse på op til 600 m2) – og kan levere hurtigt og sikkert wi-fi til mere end 100 tilsluttede enheder.

Når Deco-enhederne placeres i forskellige rum i hjemmet, arbejder de sammen for at sikre stabilt netværk i hele huset og eliminere ”sorte huller” i signalet. Systemet sørger for, at ens mobil, tablet eller computer altid automatisk kobler sig på den nærmeste Deco-enhed. På den måde undgår man, at forbindelsen forringes, når man bevæger sig fra rum til rum, og man opnår altid maksimal hastighed.

Værdi: 2999 kr.

Se mere hos producenten her

 

Præmie 4:
Smart stikkontakt -  så du kan styre elektronikken fra din mobil

tp-link

Med en HS110 wi-fi smart-plug fra TP-Link kan du nemt styre hjemmets elektronik fra din iOS- eller Android-enhed. 

Det smarte stik til stikkontakten kan nemlig styres direkte fra din mobil eller tablet via TP-Links app Kasa, hvor du også kan indstille en timer, så kontakten tænder og slukker på bestemte tidspunkter – på den måde kan lyset fx langsomt tændes i takt med, at solen står op eller slukkes på et bestemt tidspunkt hver aften. I Juletiden kan den fx også bruges til automatisk at tænde og slukke for de elektriske julebelysninger, så juletræet ikke nødvendigvis står og lyser – og bruger strøm – hele natten – men er tændt inden du står op om morgenen.

TP-Link HS110 har også en funktion, der kan monitorere energiforbruget, så du via appen kan holde øje med, hvor meget strøm dine enheder bruger. Samtidig kan den styres via din stemme, da smart-pluggen både fungerer sammen med Amazon Alexa og Google Home.

Værdi: 280 kr.

Se mere hos producenten her

 

Konkurrencen afholdes af Komputer for alle. Hvis du har spørgsmål til konkurrencen, kan du kontakte kundeservice på tlf. 39 10 30 15. Konkurrencen løber i perioden 1. december til 20. december 2018, og der udloddes i alt 16 præmier i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Vi vælger en vinder blandt alle de indkomne svar, og du må kun deltage én gang. Vinderen får direkte besked på e-mail, når konkurrencen er afsluttet den 20/12-18. Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen inden for 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderen offentliggøres på komputer.dk/vindere. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage, samt bosiddende i Danmark. Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen. Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik.

Hvilken præmie vil du helst vinde?

Fortæl os, hvilken elektronisk gadget, du har været mest glad for at få fingre i i dit liv - og hvorfor.


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Komputer for alles nyhedsbrev med nyttige artikler samt markedsføring om Komputer for alle via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld-linket. Læs mere

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...