Hold varmen med en fiberjakke i god kvalitet

Er du også træt af tungt overtøj? Med en let fiberjakke i god kvalitet behøver du ikke bekymre dig om ustadigt vejr. Lige nu kan du få en lækker fiberjakke fra N'arctic til en exceptionel god pris sammen med Komputer for alle.

1. november 2018

Årstiderne skifter, og når dagene bliver køligere, har du brug for overtøj, som kan holde dig varm og tør. 

Med en praktisk efterårsjakke er du forberedt på lidt af hvert: Både dalende temperaturer, en let regnbyge og hård blæst.

Nu har du mulighed for at sikre dig dit eget eksemplar af en lækker fiberjakke fra N'arctic til en fordelagtig pris sammen med to numre af Komputer for alle. 

> Få fiberjakken og to numre af Komputer for alle til kun 59,50 kr. + porto og ekspedition lige her. 

Fiberjakken fra N'Arctic er af god kvalitet med lækre detaljer som gode lommer og tætsluttende hals, som holder kulden ude. 

En perfekt jakke til ustadigt vejr

Fiberjakken er helt suveræn til gåture og andre udendørsaktiviteter om efteråret, foråret og endda på mildere vinterdage. 

Det lette ripstop-system med fiberfyld betyder nemlig, at jakken holder dig varm samtidig med, at den er god at bevæge sig i. 

Selv i støvregn og blæst sikrer jakken dig en god temperatur, og dens lave vægt betyder, at du nemt kan folde den sammen og komme den i tasken, hvis vejret pludselig viser sig fra en mildere side. 

> Få jakken her sammen med to numre af Komputer for alle for kun 59,50 kr. + porto og ekspedition. Du sparer 765 kr. 

Behagelig pasform og smarte detaljer

Jakken er mørkeblå og har elastisk kant i livet og ved ærmerne, som giver en behagelig pasform.

Jakken har desuden to håndlommer, samt brystlomme med lynlås i grå detaljer og en lille krave, så din hals og nakke også er dækket.

Fiberjakken fås i str. M, L og XL og har alene en værdi af 650 kr.

Få efterårsjakken med Komputer for alle

Med jakken fra N'arctic er du sikker på at holde varmen og nyde de råkolde efterårsdage. 

Lige nu kan få den lækre efterårsjakke sammen med to numre af Komputer for alle for kun 59,50 kr. + porto og ekspedition. 

Som abonnent på Komputer for alle får du også med det samme adgang til Fordelszonen, hvor du finder vores store sikkerhedspakke og over 300 andre testede programmer med guides. 

Du kan også med det samme læse de sidste 10 numre af magasinet på din computer, tablet eller smartphone med vores smarte app Wype. 

> Se tilbuddet her. 

Måske er du interesseret i ...