Spørg os forum

Du kan få svar på computerrelaterede spørgsmål i vores Spørg os forum. Her viser vi, hvordan du stiller spørgsmål. 

Spørg os Forum: Sådan stiller du et spørgsmål

Har du et pc-problem, der driller urimeligt meget? Så stil et spørgsmål på Komputer for alles Spørg os Forum og få hjælp af andre læsere eller en af vores eksperter. Her i artiklen viser vi, hvordan du kommer i gang.

25. januar 2019

Spørg os Forum bemandes af Komputer for alles dygtige supportere og en lang række dedikerede og hjælpsomme læsere, der forsøger at hjælpe dig videre, når du er strandet med et irriterende problem.

Tjenesten er en gratis service til Komputer for alles abonnenter – men du kan også være med, selv om du kun køber bladet indimellem.

Alle kan nemlig læse de mange tusinde indlæg på Spørgs os Forum, men det er kun abonnenter, der har mulighed for at stille spørgsmål til supporterne og de andre læsere.

Sådan stiller du et spørgsmål i Spørg os Forum

Hvis du har indtastet dit abonnementsnummer under din profil - ved oprettelsen eller senere - er du klar til at stille dit første spørgsmål i Spørg os Forum.

  1. På Spørg os Forums forside vælger du den kategori, der dækker problemet bedst - fx Windows 10.
  2. Når du har klikket på kategoriens overskrift, får du et overblik over alle de spørgsmål, der er stillet indenfor dette område. Klik herefter på Nyt emne for at stille dit spørgsmål. Hvis du ikke allerede er logget ind - eller ikke har oprettet en profil - bliver du her bedt om at gøre det.
  3. Skriv en kort overskrift og stil spørgsmålet nedenunder. Du kan eventuelt tilføje et skærmskud ved at klikke på billedikonet. Sæt kryds i Giv mig besked om nye svar via email og klik på Send.
  4. Nu ligger dit spørgsmål på Spørg os Forum og venter på, at en hjælpsom sjæl kaster sig over det. Når nogen svarer på dit spørgsmål, modtager du en mail. Hvis svaret løste dit problem, skal du klikke på Klik her, hvis dette svar løste problemet.

> Lige nu kan du prøve et nummer af Komputer for alle og få adgang til både Spørg os-forum og Fordelszonen med over 300 sikre og gennemtestede programmer for kun 29 kroner. Se tilbuddet her.

Måske er du interesseret i ...