Sådan løser du det, når Outlook ikke længere vil åbne links.

Sådan løser du det, når Outlook ikke længere vil åbne links.

Læser: Jeg kan ikke åbne links i Outlook

Sådan løser du det, når Outlook ikke længere vil åbne links.

I hvert eneste udgave af Komputer for alle bringer vi de bedste spørgsmål og svar, som vores abonnenter har skrevet i Spørg os Forum.

Her kan du finde svar på alt om Windows 10, IT-sikkerhed, computerudstyr og meget mere. Er du abonnent, kan du også spørge om hjælp, hvis du har problemer med din mail-klient, som brugeren herunder:

Spørgsmål: Jeg har fået et problem i Outlook, der gør, at jeg ikke længere kan åbne links i fx nyhedsbreve. Jeg får i stedet en fejlmeddelelse, hvor der står: ”Handlingen er blevet annulleret pga. begrænsninger på computeren. Kontakt systemadministratoren.”

Svar: Det er desværre et ret kendt problem, som der heldigvis er en løsning på: Windows’ registreringsdatabase mangler nogle bestemte filer, der i dette tilfælde skal knytte Outlook til en internetbrowser. Du kan reparere fejlen ved at downloade og åbne disse to filer:

1. Outlook

2. Outlook 2

Filerne reparerer registreringsdatabasen, og når du genstarter din pc, kan du åbne links i Outlook igen.

Stil dine egne spørgsmål i vores Spørg Os-Forum

Har du selv spørgsmål, som du mangler svar på? Så skriv til os på vores Spørg os Forum

I magasinet Komputer for alle kan du læse flere læserspørgsmål og svar fra Spørg Os Forum.

Hvis du tegner abonnement nu, kan du læse bladet med det samme på dine mobil eller tablet med app'en Wype. Her kan du også læse de seneste 10 numre af bladet. 

Måske er du interesseret i ...