På Spørg os Forum kan du få svar på alle dine pc-spørgsmål.

På Spørg os Forum kan du få svar på alle dine pc-spørgsmål.

Få hjælp til dine pc-problemer på Spørg os Forum

Som abonnent på Komputer for alle får du gratis adgang til Spørg os Forum, hvor du kan få hjælp til dine pc-problemer - og selv hjælpe andre læsere på vej.

Har du et pc-problem, der driller urimeligt meget? Så stil et spørgsmål på Komputer for alles Spørg os Forum og få hjælp af andre læsere eller måske af en af vores supportere.

Det har tusindvis af læsere allerede gjort i de år tjenesten har eksisteret, og det betyder, at der nu ligger knap 10.000 løste sager klar i Spørg os Forum - med løsninger, du kan bruge med det samme. 

Bare brug søgefunktionen.

Abonnenter har gratis adgang

Spørg os Forum er gratis for abonnenter af Komputer for alle. Er du ikke abonnent, kan du godt læse spørgsmål og svar på Forum, men du kan ikke selv logge ind og stille spørgsmål. 

Du kan få et godt tilbud på bladet her. Du vil så modtage et abonnementsnummer med det samme, så du straks kan logge ind og stille dit spørgsmål

Besøg Spørg os-Forum her.

Lige nu kan du prøve et nummer af Komputer for alle og få adgang til både Spørg os-forum og Fordelszonen med over 300 sikre og gennemtestede programmer for kun 29 kroner. Læs mere her.

Måske er du interesseret i ...