Hent 300 udvalgte programmer gratis og sikkert i Fordelszonen
300 gratis programmer

I vores nye Fordelszone kan du gratis og sikkert hente 300 udvalgte programmer. 

Din nye Fordelszone: 300 programmer gratis til dig som abonnent

Som abonnent får du direkte adgang til et kæmpe udvalg af nyttige og gennemtestede programmer i Komputer for alles Fordelszone. Læs med her, hvor vi giver masser af tips til at finde de bedste værktøjer og guider til din pc.

30. oktober 2017

Som abonnent på Komputer for alle har du adgang til en enorm samling programmer i alle tænkelige kategorier. Udvalget af programmer i Fordelszonen har netop passeret 300 styk, og tallet stiger konstant.

Hvis du tegner abonnement nu, får du adgang til Fordelszonen og til Komputer for Alles 10 seneste numre af bladet. Du kan læse bladet med det samme på dine mobil eller tablet med app'en Wype. Læs mere om dine abonnementfordele her.

Vi arbejder nemlig hele tiden på højtryk for at finde nye, nyttige og spændende programmer. Du finder naturligvis det hele i Fordelszonen, som er en fast del af dit abonnement.

Fordelszonen har netop fået en gevaldig overhaling både design og indholdsmæssigt og er aflåst, så kun du og bladets øvrige læsere har adgang til at hente dens indhold.

Vi har udvalgt nogle gode gratis programmer til dig, så du ikke behøver at være nervøs for virus og andet snavs. Læs om gratis programmerne her

Sikkert indhold i Fordelszonen

En stor del af programmerne er suppleret med instruktionsguider, så det er nemt at komme i gang. Desuden har vi naturligvis tjekket alt indhold for virus og andre dårligdomme, så du trygt kan hente det ned på dine computer. 

Er der svære valg i forbindelse med installationen af programmerne, sørger vi også altid for at fortælle dig, hvor du skal klikke, så du undgår overraskelser.

> Få fuld adgang til Fordelszonen med et abonnement på Komputer for alle. Lige nu kan du få 2 numre af bladet samt en lækker powerbank til kun 59,50 kroner - du sparer 407 kroner.

De bedste programmer i alle kategorier

Men hvad er det så for nogle programmer, du får? Jo, der er alt fra små udvalgte værktøjsprogrammer, som klarer en enkelt opgave med bravour, til kæmpestore og funktionsrige betalingsprogrammer, som du kan hente ganske gratis i Fordelszonen. Men altså kun, hvis du abonnerer på bladet.

Hvis du køber bladet i en butik, får du en abonnementskode i bladet, som giver dig adgang til Forderlszonen i en periode. 

Du får programmer til at sætte fart på Windows, du får browsertilføjelser, der giver dit liv på nettet ekstra krydderi, og du får de bedste sikkerhedsprogrammer.

Desuden har vi et stort udvalg af programmer til din kreative sjæl, hvad enten den søger udfoldelse i musik, foto, video eller tegnekunst.

God fornøjelse i Fordelszonen – en del af dit abonnement!

Måske er du interesseret i ...