Ashampoo Burning Studio, Ashampoo Winoptimizer, Privacy Eraser, Easeus Todo Backup Free, Libre Office.

Fordelszonen har haft over 220.000 besøgende i 2018. Her får du de fem programmer, som har været mest populære i det forgangne år. 

De bedste programmer i Fordelszonen i 2018

I Komputer for alles Fordelszone finder du over 400 programmer. Du får adgang til alt fra små værktøjsprogrammer til store funktionsrige klassikere. Her fortæller vi om de fem mest populære i 2018.

3. januar 2019

I Fordelszonen får læsere af Komputer for alle adgang til over 400 spændende pc-programmer og andet digitalt indhold. 

Vi præsenterer her de programmer, som udover vores populære sikkerhedspakke er faldet i flest læseres smag i 2018. 

Bemærk, at alle programmerne er ledsaget af en dansksproget PDF-guide, der trin-for-trin viser, hvordan du benytter programmet.

Se alle fem programmer her, eller læs næmere herunder.

1. Ashampoo Burning Studio

Brænd cd'er, dvd og Blu-Ray-skiver med dette klassiske program, som har fremragende brugervenlighed og endda er på dansk.

OBS! Bemærk, at Ashampoo Burning Studio, og en fin artikel om programmet, kan hentes gratis af alle besøgende i Fordelszonen. Du behøver altså ikke være læser af bladet.

Hent Ashampoo Burning Studio her

2. Privacy Eraser 

Hvis du bekymrer dig om dit privaliv, bør du overveje dette program, som sletter prekære data fra alle mulige hjørner af din computer og giver dig mulighed for at slette data helt, hvis du fx låner din computer ud eller sælger den.

Hent Privacy Eraser i Fordelszonen 

3. Easeus Todo Backup Free

Det er bedre at huske backup nu, end om en måned, når det er for sent. 

Easeus Todo Backup Free hjælper dig med at automatisere din sikkerhedskopiering af vigtige filer til fx en ekstern harddisk eller en cloudbaseret løsning. 

Hent Easeus Todo Backup Free i Fordelszonen 

Vidste du, at du som abonnent på Komputer for alle får du 50 GB gratis plads til backup hos danske Keepit? Læs mere her.

4. Libre Office

Betaler du for Word og de øvrige Microsoft Office-programmer? Så bør du overveje Libre Office, som er en fremragende gratis kontorpakke med helt de samme værktøjer: Tekstbehandling, regneark og præsentationer.

Hent Libre Office i Fordelszonen

5. Ashampoo Winoptimizer

Din pc kan blive hurtige. Og smartere. Med Ashampoo Winoptimizer.

Hent Ashampoo Winoptimizer i Fordelszonen

Komputer for alle Fordelszone har haft over 220.000 besøgende i 2018. Hjemmesiden er spækket med gode programmer og især pædagogiske trin-trin-trin-vejledninger til programmerne.

Få adgang til Fordelszonen i dag

Fordelszonen er for dig, som læser vores trykte magasin. 

For at få adgang til programmerne, skal du være logget ind i Fordelszonen med et abonnementsnummer eller en bladkode fra et blad købt i løssalg. 

Du kan få adgang til Fordelszonens mange programmer fra kun 29 kroner. Se de mange gode tilbud i vores abonnementsshop her.

Måske er du interesseret i ...