test/iPodtouch.jpg

Zune truer ikke iPod

Der er efterhånden blevet solgt over 100 millioner iPods på verdensplan. Microsofts Zune, som inden dens lancering fik tilnavnet "iPod killer", har kun lige rundet en million.

Ni måneder efter at Microsofts Zune blev lanceret, har MP3-afspilleren solgt i over en million eksemplarer. Til sammenligning rundede Apple tidligere på året 100 millioner solgte iPods - hvilket placerer Apple på en solid førsteplads for MP3-afspillere.

Ifølge Robbie Bach, direktør for Microsofts underholdningsdivision, er salget af Zune rimeligt tilfredsstillende, hvis man ser overordnet på Microsofts markedsandele. - Vi har omkring 10 procent af det harddiskbaserede marked, hvor også Zune hører hjemme. Det er en god begyndelse, selvom det ikke er overvældende. Jeg vil ikke lade som om, at det er et kæmpeskridt i den rigtige retning, siger Robbie Bach til SFGate.com.

Han påpeger dog samtidigt, at Microsoft vil fortsætte med at investere i harddiskafspillere, så selskabet kan lukke afstanden op til Apple. - Vi går ikke ind på et marked, hvis vi ikke mener det seriøst, konkluderer direktøren fra Microsoft.

Måske er du interesseret i ...