nyheder/julespil_145.jpg

Tidsfordriv i julen

Der findes masser af små sjove spil på nettet, som de små kan hygge sig med, mens de voksne render forvirrede rundt om flæskestegen, juleanden eller juletræet. Og skulle man selv trænge til en lille pause, er der underholdning med den rette julestemning for enhver.

11. december 2007

Der findes små sjove julespil på nettet i både pose og sæk, som man kan spille på nettet. En af de bedre internetsider er Miniclip.com. Her kan man stå på ski og snowboarde, lave sneboldkampe eller hjælpe julemanden med diverse vigtige opgaver i denne travle juletid. Snow Line er et af de rigtig sjove og børnevenlige spil, her skal man tegne skibaner, som julemanden kan kælke ned af. Undervejs skal man gennem tunneller, over trætoppe og mange andre forhindringer – og man skal sørge for, at julemanden får samlet alle julegaver op på vejen i mål, ellers må man starte forfra, før man kan komme videre til næste bane.

Miniclip.com er engelsksproget, men der findes da også danske pendanter fx Julelege.dk, hvor man også finder mange sjove spil.

Måske er du interesseret i ...