nyheder/roskildetv_183.jpg

Roskilde Festival åbner web-tv

Nu kan du se musik- og stemningsbilleder fra historiske Roskilde Festivaler med interview og koncertklip.

12. maj 2009

Lige nu kan du se historiske klip fra de tidlige 70'ere, fra regnvejrsåret 2007 og de mange, øvrige solskinsår. Du kan også se interview med Roskilde-aktuelle Gojira og Jenny Wilson. Og så er der koncertklip med bl.a. Mew, Placebo, The Streets og Franz Ferdinand.

Roskilde Festivalen får mange henvendelser fra publikum der gerne vil se flere koncertklip. Kameraerne filmer jo allerede ved de store scener til storskærmene, men det er ikke bare at trykke på optage-knappen. Det kræver kunstnernes accept, og det kan være svært at få den tilladelse. Der arbejdes på at lægge så mange koncertklip ud på Roskilde Festivals web-tv, som der kan skaffes tilladelser til.

Roskilde Festival har i samarbejde med Papagaio Film også et filmhold i gang under selve festivalen, som kan indfange livet på festivalen. Alt materiale bliver løbende redigeret og klargjort, så det kort efter optagelserne kan ses online. Til glæde for dem som ikke er på festival – og til dem som kommer hjem og kan mindes festivaloplevelserne.

Måske er du interesseret i ...