Hornsleth HP

Pc-kunst støtter anbragte børn

Tre bærbare computere er blevet udsat for Kristian Hornsleths kunst, og bliver sat til salg på auktion til fordel for Børnehjælpsdagen.

14. oktober 2009

”Byd på computer-kunst af Hornsleth og støt anbragte børn i Danmark.” Det er budskabet når en auktion for tre bærbare pc’er fra HP sætter i gang den 19. oktober. Computerne er signeret af Kristian Hornsleth og beklædt med særlige omslag, der gengiver tre af hans farvestrålende motiver. Overskuddet fra hammerslaget går til Børnehjælpsdagens arbejde for de 15.000 børn og unge, der er anbragt uden for hjemmet i Danmark.

I alt syv værker, har Kristian Hornsleth stillet til rådighed for at støtte den danske hjælpeorganisation, men kun tre af disse vil være at finde i den signerede udgave, som sættes til salg på auktionen. Samtlige værker kan dog købes separat og tilpasses andre bærbare computere som omslag. For hvert solgt omslag videregiver producenten CoverOn 100 kroner til Børnehjælpsdagen.

Auktionen finder sted i ComputerCity i Glostrup, hvor de tre Hornsleth-HP Pavillion DV7-1250eo computere også er udstillet, samt via butikkens hjemmeside.

Måske er du interesseret i ...