gratis/cdburner_ikon.png

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

gratis/CDBurner.png

>> Hent CD Burner XP Pro

CD Burner XP Pro er et nemt gratisprogram til at brænde cd og dvd. Det klarer alle de almindelige formater, både data, video-cd og musik-cd. Du kan kopiere hele cd'er og kopiere musik-cd'er spor for spor.

Når programmet starter, spørger det om, hvilken type cd/dvd du vil lave. Den øverste mulighed handler om data-cd/dvd. Her kan du samle filer fra forskellige steder i computeren og brænde dem på cd. Hvis du har en gammel samling videofilm liggende, kan du brænde en cd med film, der er lige til at afspille på dvd-afspiller til fjernsynet. Ved at bruge ISO-images kan du kopiere en hel cd ind på computeren til en enkelt (stor!) fil, der udgør en eksakt kopi af originalen.

CD Burner kan også bruge RW-medier, dvs. cd'er/dvd'er, der kan slettes og bruges igen mange gange. Hvis du har en digital musiksamling på computeren, vil CD Burner automatisk konvertere dem, så de passer til musik-cd'er, og brænde spilleklare cd'er til dig. Endelig kan CD Burner kopiere musik-cd'er til computeren, hente sangtitlerne fra internet og gemme musikken i MP3 eller andre formater.

Måske er du interesseret i ...