nyheder/Microsoft_183.jpg

Microsoft starter MP3-krig mod Apple

Microsofts går i offensiven for at slå ærkerivalerne fra Apple på markedet for musikafspillere. Prisen på Zune er sænket, så den faktisk er mindre end omkostningerne ved at producere MP3-afspilleren.

29. september 2006

Microsoft har nu afsløret de sidste detaljer om MP3-afspilleren Zune, som lanceres i USA i november. Og firmaet går i offensiven for at slå ærkerivalerne fra Apple på markedet for musikafspillere. Microsoft vil nemlig sælge deres 30-gigabyte version af Zune for 250 dollars, hvilket svarer til cirka 1500 kroner. Det er 99 cent - eller cirka fem danske kroner - mere end Apples 30-gigabyte iPod. Dermed bliver Zune 300 kroner billigere end først ventet, hvilket betyder, at prisen på MP3-afspilleren faktisk er mindre end omkostningerne ved at producere den.

Det bekymrer dog ikke Microsoft. - Vi er nødt til at se på, hvad der er på markedet og tilbyde en favorabel pris. Vi vil ikke tjene penge i første omgang, men Zune-projektet skal ses over en længere periode, siger Scott Erickson, som står for markedsføringen af Zune.

Måske er du interesseret i ...