gratis/zone_ikon.png

Hold hackerne ude

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt en god og gratis firewall til dig.

gratis/ZoneAlarm.png

>> Hent Zonealarm

Hvis du ikke har en firewall på din internetforbindelse, risikerer du, at hackere fra internettet angriber din pc, ligesom eventuelle spionprogrammer inde på din computer har frit spil. En firewall blokerer de internetporte, der ikke er i brug af programmer, og sørger for, at hackerne slet ikke opdager, at din computer findes på nettet.

Med ZoneAlarm får du fuld kontrol over, hvilke programmer der kan bruge internetforbindelsen, og kan afvise al mistænkelig brug af nettet. Umiddelbart efter at du har installeret programmet, vil det spørge til en masse programmer, der vil på internettet. Når du giver de kendte programmer (Messenger, Skype etc.) permanent tilladelse til at bruge nettet, vil ZoneAlarm lære dine favoritprogrammer at kende, så det ikke behøver spørge dig så meget.

Hvis du har brug for at lave om på reglerne for eksempel efter at have blokeret et program, der skulle have haft adgang - kan du gå ind i ZoneAlarm, vælge Program Control og Programs og derefter give programmet de tilladelser, der passer. Her kan du også blokere mistænkelige programmer.

Denne gratis udgave af ZoneAlarm vil spørge dig, om du vil købe den komplette udgave af programmet, som har en del ekstra faciliteter. Det kan du roligt afslå og blive ved med at bruge den effektive firewall, der beskytter din computer lige så godt som købeversionen.

Måske er du interesseret i ...