IC4

Hent en film til togrejsen

DSB har lanceret en underholdningsshop på nettet, hvor man kan leje film, som man kan se, mens man rejser.

5. november 2009

Togkunder vil have underholdning på rejsen. Det viser en undersøgelse, som DSB har foretaget blandt sine passagerer. Samtidig viser en optælling på togstrækningen mellem Århus og København, at fire ud af ti benytter enten en bærbar computer, en MP3-afspiller eller lignende under rejsen.

Derfor skal en tjeneste på nettet være med til at give passagererne det de ønsker. Underholdningsshoppen, som DSB kalder foretagenet, giver mulighed for blandt andet at leje eller købe en film til nedhentning, samt købe musik og lydbøger – så de nemt kan tages med på rejsen.

”DSB’s kerneydelse er rejsen. Men det at rejse har udviklet sig. Vi vil gerne tilbyde kunderne et produkt, hvor der også er tænkt på rejseoplevelsen og underholdningen – og dermed give kunderne den bedste service,” siger Morten Bo Berthelsen, marketingchef, DSB Kommerciel.

Det anbefales, at man henter filmen hjemmefra, hvor ens egen hurtige forbindelse kan komme til effekt, da internet på toget og andre mobile løsninger endnu ikke egner sig til nedhenting af ting af filmstørrelse.

DSB vil løbende have nye filmtitler fra 10 kr. i leje og opefter, og planlægger hele tiden at være opdateret med film til et bredt publikum. Underholdsningsshoppen er tilgængelig via DSB’s hjemmeside, og det er ifølge DSB ikke et krav, at man køber togbillet for at benytte sig af tilbuddet.

Tilbage er så bare at vente på, at Blockbuster lægger spor ud, og begynder at slå sig på rejseindustrien.

Måske er du interesseret i ...