PagePlus

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

gratis/PagePlus.png

>> Hent programmet

Desktop Publishing er en programtype til at opsætte brochurer, postkort, plakater etc., hvor man vil blande tekst og grafik til et samlet professionelt resultat. PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

I dtp-programmer er alt på en side elementer, der kan flyttes rundt mellem hinanden, spejles, lægges foran/bagud og grupperes sammen til større enheder. Billeder kan indsættes fra filer på harddisken eller direkte fra en skanner. Tekst bor i tekstrammer, hvor den kan bringes til at flyde omkring billederne på forskellige måder. Har du flere tekstrammer i et dokument, kan du lade teksten fortsætte fra den ene ramme til den næste. Mastersiden bruges til at rumme de elementer, der går igen i hver side i dokumentet.

Programmet kommer med en halv snes skabeloner indbygget. På internettet ligger der over 500 gratis ekstra skabeloner til programmet, og de kan hentes ved at vælge "Download New Designs" fra hjælpemenuen og følge vejledningerne i din browser.

Måske er du interesseret i ...