gratis/picasa_ikon.png

Elegant billedkatalog

På nettet kan du finde bunkevis af gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt Picasa, som er et godt og gratis billedkatalog.

gratis/Picasa.png

> Hent programmet

Picasa er et program, der hjælper dig med lynhurtigt at finde, redigere og udveksle alle billeder på din pc. Hver gang du starter Picasa finder det automatisk frem til dine billeder (også dem, du selv har glemt) og sorterer dem i kataloger efter dato og mappenavne.

Med diasshowfunktionen kan du ikke bare se dine billeder. Du kan også rotere dem, der står på den forkerte led, og markere de bedste skud, så de er nemme at finde igen.

Den spændende tidslinjefunktion lader dig blade rundt i fotosamlingen på en helt ny måde. Picasa er ikke blot et katalogprogram. Det giver dig også mulighed for at rette billedfejl og tilføje spændende effekter til dine motiver.

Udveksling af dine billedfiler er en vigtig del af Picasa. Programmet sørger for at tilpasse dem til e-mail, udskrive dem på mange måder og lægge dem på cd, og det kan endda sende dem direkte til din blog.

Gave-cd-funktionen brænder billederne ned på cd sammen med et afspillerprogram, der gør det nemt for modtageren at se billederne.

Måske er du interesseret i ...