Din egen hjemmeside Simplesite

Lav din egen hjemmeside helt gratis med Simplesite

Lav din egen hjemmeside med Simplesite

Vil du vise din hobby, rejse eller familie frem? Det gør du let hos tjenesten Simplesite, hvor du som abonnent får din helt egen flotte hjemmeside og et glimrende tilbud for at få dit helt eget domæne.

11. januar 2017

Nu kan du så let som ingenting få en professionel webshop, dele informationer med medlemmerne i en boligforening eller vise din hobby frem! 

Komputer for alle tilbyder nemlig i samarbejde med tjenesten Simplesite - det tidligere 123hjemmeside - at du som abonnent kan få din helt egen hjemmeside uden det koster dig en krone.

Du kan endda gratis oprette en komplet netbutik med onlinebetaling - en løsning, der koster mange penge hos andre hjemmesideudbydere. 

Gratis hjemmeside til abonnenter

Abonnenter på Komputer for alle får desuden et særligt tilbud på deres hjemmeside. Vi kan nemlig tilbyde vores læsere 59 procents rabat på et halvt års PRO-abonnement.

> Få et godt tilbud på Komputer med alle, så du kan designe din egen hjemmeside, webshop eller fotoalbum på nettet med PRO-fordele med det samme. 

For kun 219 kroner får du i seks måneder dit eget domæne, ingen reklamer på siden og et væld af baggrunde og billeder. (Normalpris 534)

> Få din egen hjemmeside her!

Måske er du interesseret i ...