Verdens største computerfest

Folkene fra Guiness Rekordbog var med, da computerfestivalen Dreamhack blev afholdt i Sverige i weekenden. Der blev registreret 7.752 betalende deltagere og 7.788 computere i netværket - en ny verdensrekord.

Computerfestivalen "Dreamhack", som hver vinter afholdes i den svenske by Jönköping, er med årene gået hen og blevet verdens størst netværksfest - eller computerfestival, som arrangørerne selv kalder det. Dette års festival er netop afholdt, og arrangørerne havde til lejligheden inviteret officielle repræsentanter fra Guiness Rekordbog. Disse kunne konstatere, at "Dreamhack 2006" var verdens største samling af computere. Der blev registreret 7.788 computere i netværket og 7.752 betalende deltagere - en ny rekord.

Ifølge arrangør Kenny Eklund er hemmeligheden bag den store succes i Jönköping, at de har en masse forskellige tilbud til deltagerne. - Vi prøver, at gøre en masse ting rundt omkring. Det er derfor, vi kalder det for en festival. Det handler ikke bare om at sidde ved en pc, siger Eklund.

Måske er du interesseret i ...