KOM_DK_171761-NR10_H_Sommerferie_Web topbox

Tre tips til at finde flyrejser til lavpris og rejse billigt

Det behøver ikke koste en formue at komme afsted på en tiltrængt ferie. Vi har samlet tre af vores bedste råd til at finde billige rejser og holde dataforbruget på et lavpunkt.

15. juni 2016

Tip 1: Brug en søgetjeneste

Momondo, Expedia og Travelmarket er alle gode steder at finde din næste ferie. Søgeagenterne giver et fint overblik over prisniveauet på både flyrejser og overnatning.

Siderne gør det væsentligt nemmere at finde det rette miks mellem pris, flyselskab og rejsetid, så du når hurtigt frem til hotellet, uden det koster dig en bondegård.

Tip 2: Fleksbilitet betaler sig

Du kan spare masser af penge, hvis du er fleksibel i forhold til, hvilke dage du vælger at rejse på. Vi tog en hurtig stikprøve og sparede 1.200 kr. per person, hvis vi rejste på søndage i stedet for fredage.

Tip 3: Find gratis Wi-Fi

Undgå dyrt dataforbrug ved at finde hotspots, hvor du kan få gratis adgang til internettet. App’en WiFi Map viser på et kort, hvor du finde bl.a. cafeer, restauranter og hoteller med Wi-Fi. Vi anbefaler dog, at du holder dig fra trådløse netværk, hvor ordet Free indgår i navnet, da det kan være en fælde, der giver hackere nem adgang til din enhed.

Hent artiklen og læs vores store sommerferie-tema. Her kan du blandt andet læse, hvordan du køber det bedste feriegrej, og hvilke stærke apps du bør hente til ferien.

Måske er du interesseret i ...