Sparegris

Spar stort på pc-budgettet

Du kan spare masser af penge, når du skal have nyt og lækkert udstyr til computeren. Komputer for alle har søgt efter de største besparelser og kan præsentere dig for nogle superkraftige pris-reduceringer.

Selvom det forklares gang på gang, at man i dag kan få meget mere computer for pengene end nogensinde før, kan det gøres endnu billigere.

Hvis du gerne vil reducere dit pc-budget, handler det blandt andet om at spare på de overflødige ekstraudgifter, vælge de bedste annoncetilbud og i det hele taget kigge computerens indstillinger og forbrug lidt efter i sømmene. Der er ofte penge at spare på både udstyr og strømforbrug

Blot ved at gå lidt grundigt til værks, fandt vi besparelser på adskillige procent. Fx kan du, ved at bruge begge sider af papiret når du printer, ikke kun halvere dine papirudgifter, men også reducere miljøspil, og ved at vælge en blækbesparende skrifttype, reducerede vi vores blækforbrug med 20 procent.

De største besparelser ligger dog i at købe fornuftigt ind og vælge de rigtige tilbud. Både programmer, hardware og forbrugsstoffer som printerblæk og dvd-medier kan købes langt billigere, end hvad man måske ellers kan udledes til at tro uden ellers at gå for meget på kompromis med kvaliteten. Hvis du fx kan acceptere en leveringstid på en dag eller to ekstra, er der mange penge at spare ved at købe ind i udenlandske net¬butikker i stedet for herhjemme. Du skal heller ikke være bange for at købe dit næste tilbehør i et supermarked. De køber stort ind og har ofte glimrende slagtilbud.

Eller hvad med at sænke udgiften på dit internetforbrug? For hele 46 procent af vores læsere er det den ultimativt største post på deres pc-budget, og også her er der meget at spare – alt afhængigt af behov og pengepung.

Med Komputer for alle nummer 6/2010, som er på gaden nu, afslører vi nogle tips og tricks der kan skære kraftigt ned på dine computerudgifter. Og du kan oven i købet ved samme lejlighed blive mere ressourcebesparende, gavne den internationale samhandel og udlede mindre CO2.

Måske er du interesseret i ...