Smidud_komdk_122011

Spar på print og blækpatroner

Farvel til dyre printerpatroner. Slut med papirstop. Lad skovene blive stående, hvor de er. Og lær at leve papirløst. Det er bedre, billigere – og langt nemmere.

11. juli 2012

Hent hele artiklen og læs meget mere om, hvordan du sparer penge på print og blækpatroner.

Printere er billige i anskaffelse, men fornøjelsen varer kun ved, til de medfølgende patroner løber tør, og du ser, hvad det koster at have apparatet på kost. Selv om denne artikels forfatter har haft mange år til at vænne sig til den barske virkelighed, giver det alligevel kuldegysninger i tegnebogshånden, når der atter en gang skal lægges 400 kroner på bordet for et sæt blækpatroner, der kun holder et par måneder. Du synes måske, at det lyder utopisk at undvære papiret. Men hos fx Post Danmark, som har båret papirbeskeder rundt i over 300 år, er de kun alt for klar over, at det er den vej, det går.

Mængden af breve er mere end halveret igennem de sidste 10 år. De private kunder er for længst gået over til e-mail og Facebook-beskeder, og nu følger det officielle Danmark med i form af henholdsvis e-Boks-beskeder til borgerne og krav om elektroniske fakturaer til firmaer, der handler med det offentlige.

Drop ringbindet, og brug e-Boks Det første skridt mod et printerfrit liv er at sikre, at dine vigtige dokumenter er sikret i elektronisk form, når nu de ikke findes på papir længere. Til det formål kommer du ikke uden om e-Boks, som er navnet på den officielle postkasse for elektronisk post mellem det offentlige og danskerne. Her modtager du vigtige dokumenter i PDF-format fra fx arbejdsgivere og offentlige myndigheder. Dokumenterne opbevares elektronisk, og du har adgang til dem via internettet.

Måske er du interesseret i ...