Qarnot QC1 er en radiator, der høster kryptovalutaen Etherum

Den ny radiator QC1 høster kryptovaluta og bruger den overskydende energi til at opvarme dit hjem.

Opvarm dit hjem og høst kryptovaluta samtidig

Qarnots nye kryptoradiator kan høste kryptovaluta til en værdi af 720 kroner om måneden imens den opvarmer dit hjem. Radiatoren er dog ikke billig.

Opvarm dit hjem, samtidig med at du høster Bitcoins eller andre kryptovaluta.

Den franske virksomhed Qarnot har lavet en radiator med indbyggede grafikkort, der bruger processorkraften i kortet til at høste krpytovaluta – og varmen, kortet afgiver, til at opvarme dit hjem.

Qarnot QC1 radiator høster kryptovaluta

Radiatoren ser ovenikøbet ret flot ud.

Qarnot har erfaring med CPU-opvarmning

Det kan måske lyde fjollet, men Qarnot har siden 2010 fabrikeret radiatorer med indbyggede processorer, der i sig selv er både regnemaskiner og varmeapparater.

Firmaets største kunder er ifølge teknologisiden Techcrunch byggefirmaer, der har brugt radiatorerne til at opvarme nye boliger – og samtidig fået en server.

Qarnot QC1 styres med app

Du kan styre QC1-radiatoren fra din mobiltelefon. 

Styr QC1 fra din app

Qarnot leverer QC1-radiatoren med to AMD-grafikkort: Sapphire Nitro+ Radeon RX580 med 8 gigabyte hukommelse.

QC1 høster som standard kryptovalutaen Etherum. Det eneste, du skal gøre, er at plugge et netkabel i og indtaste din wallet-adresse i appen til din smartphone. Så er du i gang - du beholder alle høstede kryptovaluta. Er du også lidt småforvirret over al den snak om Bitcoins og kryptovaluta, så kan du få klar besked her.

Til gengæld koster QC1 lige knap 22.000 kroner og kan bestilles på Qarnots hjemmeside. Ifølge Qarnot kan du forvente at høste omkring 720 kroner om måneden med de nuværende priser på Etherum-kryptovalutaen. I regnestykket er dit strømforbrug dog ikke regnet med.

> Lige nu får du 2 numre af Komputer for alle med en lækker powerbank til din smartphone for kun 59,50 kroner. Du sparer 407 kroner.

Måske er du interesseret i ...