Entertainment Weekly videoadd

Videoklip i magasiner

De første udgaver af papirblade med videoklip som en del af designet, kommer nu på markedet.

Det amerikanske filmblad Entertainment Weekly præsenterer i september-udgaven af deres trykte magasin et nyt koncept. Bladets læsere vil her få muligheden for se video-klip, såkaldte Video-in-print (VIP), af de nyeste serier hos CBS på små skærme integreret i bladets sider. Hvis det lykkes for dem, bliver det den første videoannonce i et papirblad nogensinde.

Princippet kan sammenlignes en anelse med lykønskningskort, der afspiller musik når det åbnes. Når magasinets læser slår op på den pågældende side, aktiveres videoen automatisk og viser en lille indledende sekvens. Fem knapper på siden giver så muligheden for at se små trailers fra forskellige tv-serier til en samlet spilletid på omkring 40 minutters video.

Den lille skærm i bladet kommer til at være omtrent på størrelse med et standard mobiltelefon-display, har en tykkelse på 2,7 mm, og er indsat som en integreret del af papirsiden. Med et lille batteri, der kan genoplades over et mini-USB stik, har skærmen energi til 70 minutters spilletid.

Det er dog kun en lille del af Entertainment Weeklys september-oplag, der bliver udstyret med de integrerede videoannoncer indtil videre.

Måske er du interesseret i ...