Stary

Video: Verdens vildeste skateboard

Skateboardet Stary har motor og kører så stærkt, at du tror, at det er løgn.

17. maj 2016

Årets julegaveidé? Glem alt om Segboards, Hoverboards og hvad alle de små, motoriserede køretøjer nu ellers hedder. Det nyeste hit er et fascinerende hurtigt skateboard med navnet Stary.

Skateboardet Stary er udstyret med en lille kraftig motor, der giver en topfart på hele 30 km/t - og tempoet styrer du via en fjernbetjening, du holder i hånden. Det ultratynde batteri er helt skjult i brættet og leverer strøm nok til 15 km på en opladning, fortalte brættets kinesiske udviklere på it-messen CES Asia 2016 i Shanghai.

Let og elegant Vi har før set bud på skateboards med motor, men på disse tidligere modeller skulle du styre farten med den ene fod - hvilket er overraskende svært, når man samtidig prøver at kontrollere skateboardet. Derudover har de typisk haft store batterier, som gjorde skateboardet både tungt og klodset, men også dette problem har kineserne løst på imponerende vis. Vidste man ikke bedre, kunne motoriserede Stary nemt forveksles med et helt almindeligt skateboard...

... bortset lige fra prisen naturligvis: Stary er endnu ikke på markedet, men forventes at få en pris på 899 dollars (lige under 6.000 kroner).

> Se flere skøre opfindelser her

Måske er du interesseret i ...