glance smart clock

Vægur holder styr på din hverdag

Smartwatches har indtil nu været forbeholdt håndleddet, men nu kan du også hænge et på væggen - Glance hedder det nye, smarte ur.

23. september 2016

Hold styr på kalenderaftaler, væskeindtag, e-mailindbakken og opkald, uden du behøver fiske telefonen op fra lommen.

Glance er et smart ur, som fra en fast plads på væggen kan fortælle dig om stort set alt, der sker på din telefon eller tablet.

Smartwatchet Glance kan mere end klokken Foruden at vise klokken med en god gammeldags lille og stor viser har det også en LED-skærm, der kan fremvise alle de notifikationer og beskeder, som dukker op på din telefon.

Uret kobler du til din smartphone eller tablet, og derefter vælger du helt selv, hvilke apps uret skal vise beskeder fra. Du kan fx se, hvornår du har aftaler i løbet af dagen, eller om du modtager beskeder eller e-mails.

Glance er et crowdfunding-projekt på Indiegogo, hvor interesserede kan støtte spændende projekter øknomisk for at være blandt de første, der får fingrene i et produkt. Glance Clock koster netop nu ca. 600 kroner, men prisen vil snart stige til op mod det dobbelte, og de første udgaver forventes at blive leveret i starten af 2017.

> Læs mere om smarte ure 

Måske er du interesseret i ...