Google

Tag din smartphone på

Google viser endnu engang, at de er med forrest i teknologiræset med deres vision om at klemme en smartphones kvaliteter ind i et par briller.

27. februar 2012

Der opstod for få år siden en underlig bølge af mennesker, der gik og talte ud i den blå luft. Dengang var det den håndfrie telefon som undrede forbipasserende. Men ifølge Google bliver det næste, at folk vil gå rundt og fægte med armene for at styre computeren i deres briller.

De intelligente briller bliver ligesom en smartphone, men en smartphone du kan tage på. Brillerne er desværre stadig tophemmelige, og derfor er det heller ikke meget vi ved endnu. Men fra kilder tæt på projektet ved vi, at brillerne kommer til at benytte sig af en variant af Android-styresystemet, og at navigation bliver en af brillernes primære funktioner.

Brillerne vil konstant sende information om hvor du er, og via en server tilføje 3D rutevejledning og information til det du ser. Blandt andre interessante muligheder er ansigtsgenkendelse integreret med sociale netværk, for eksempel Facebook, så brillerne spotter venner og bekendte, og spil der benytter 3D information projiceret på den virkelige verden.

Måske er du interesseret i ...